Laurent

van Nieuwenhuijze

Mijn naam is Laurent van Nieuwenhuijze, ik woon met mijn vrouw en twee jonge zoons (0 en 1 jaar) in het mooie Goes. In 2016 ben ik vanuit mij passie voor sport en bewegen mijn massagepraktijk gestart met als doel mensen in beweging te krijgen en te houden. Dit mag inmiddels gezien worden in de breedste zin van het woord.

 

Graag help ik je om je beter te voelen in je lijf zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw eigen kracht. Of je nu een zware training hebt gehad, een zware werkweek achter de rug hebt of gewoon even tot rust wilt komen of ontspannen ik ben je graag van dienst.

 

Een behandeling bij mij is altijd functioneel en vindt plaats na een kort gesprek waar we samen nagaan wat voor jou op dat moment belangrijk is. Aan de hand daarvan kies ik de technieken die op die dag voor jou het beste effect zullen sorteren.    

 

De aansluiting die ik gevonden heb bij An en haar team zie ik als een mooie stap binnen de professionalisering van mijn bedrijf. Samen weten we meer en kunnen we meer mensen beter van dienst zijn door gebruik te maken van ieders specifieke kennis en kunde.

 

Vanaf september vind je mij iedere dinsdag in de praktijk van An Covens aan de Kaaistraat in Yerseke, de andere dagen ben ik werkzaam in mij praktijk aan de Jan Steenstraat in Goes.