Jessica Steijn

Jessica is moeder van twee kinderen.  Sinds 1995 is ze verpleegkundige en in 1998 heeft ze haar vervolg opleiding kinderverpleegkundige afgerond. Vanaf 1999 ben ik werkzaam als kinder- en highcare neonatologieverpleegkundige in het Bravis ziekenhuis en vanaf 2015 op het Moeder Kind Centrum. Ernaast werk ik op Polikliniek Kindergeneeskunde van het Bravis Ziekenhuis als kinderurotherapeut.

 

In haar werk op het Moeder Kind Centrum heeft ze te maken met baby’s en hun ouders.  Uit ervaring leerde ze dat het niet altijd lukt om een liefde- waardevolle relatie op te bouwen.  Bewust de tijd nemen om je baby de aandacht en liefde te geven is door stress of factoren in het dagelijks leven, ook bij gezond geboren baby’s niet altijd iets dat vanzelf gaat.

 

Door het geven van baby massage merkt ze hoe prettig baby’s het vinden om gemasseerd te worden. Ouders krijgen door het masseren een positieve liefdevolle verbinding met hun kindje.  Vele ouders zitten met vragen en missen begeleiding, iemand die naast hen wil staan om weer in balans te komen en hun vragen kan beantwoorden, rekening houdend met hun wensen.

 

Samen met de ouders wilt ze de weg bewandelen naar een liefdevolle verbinding en de balans terugvinden in het gezin.

 

Jessica hoopt je snel te mogen begroeten!