Karin van Iersel

Hey, dit ben ik!

Mijn naam is Karin van Iersel – Pikaar. Vrouw met een dikke kont, brede bovenbenen, een fijne taille en een ijzersterk lijf. Moeder van 2, partner van 1, een enthousiaste levensgenieter, een sportieve HSP (high sensitive person) met een open blik op onze prachtige wereld én haar natuur. Holistisch gezondheidscoach, gediplomeerd OERsterk master coach, Functional Yin Yoga Teacher én een ervaren Body Confidence coach voor vrouwen.

Ik heb een missie. Ik vind dat iedereen, en zeker ook vrouwen, leiderschap mogen pakken. Verstop je niet achter je lichaam, ongemak, schaamte en onzekerheden of omgeving. Jarenlang verborg ik me hier achter wat resulteerde in een haat-liefde verhouding met mijn lichaam, mijn (over)gewicht, voeding, beweging én mezelf!

Na een zoektocht van jaren hou ik oprecht van mijn gezonde sterke lichaam én wie ik ben. Ik zocht groei, gezondheid en geluk. En die drie G’s maken dat ik nu voluit leef. Vanuit liefde voor mijn lichaam, mezelf en het leven @ onze mooie aardbol.

En exact dàt gun ik iedereen. Los van wat er speelt bij jou, houden van je gezonde en sterke lijf en er naar te leven zodat het volledig bij je past. Dan ervaar jij gezondheid!

 

Ik ben er voor jou!

Met mijn 3G-aanpak® zet ik jou op een roadtrip naar persoonlijke GROEI, optimale GEZONDHEID en meer levensGELUK. Jij gaat voor fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele/energetische groei. Je leert hoe jouw lichaam en brein met jou samenwerken. Hoe het voor je werkt en niet in de weg zit. En het allerbelangrijkste: jij gaat er van houden ~ van je magisch mooie lijf én jezelf ~

 

~ ENERGETISCH AFVALLEN ~


Ik leer iedereen, maar zeker (hoog) gevoelige vrouwen hun lichaam te kennen, er naar te leven én er van te houden.

Praktisch via voeding, beweging, mindset en ontspanning. Eenvoudig. Effectief. Inpasbaar in jouw leven, voor de rest van je leven. Via mijn mental coaching wordt energetisch ook het onbewuste bewust gemaakt.
Juist deze combinatie maakt jou fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch sterk en gezond.

Via mijn holistische kijk op gezondheid, mijn kennis en werk/levenservaring gecombineerd met 1:1 (outdoor)coaching, holistische bloedtest en Yin Yoga trainingen ontstaan er fantastische persoonlijke resultaten. Jij  ontmoet jou, gezonder en energieker als ooit tevoren!