Linda

Linda werkt sinds 1987 als verpleegkundige.  Aansluitend heeft zij de opleiding tot kinderverpleegkundige afgerond.  In de loop van de jaren heeft ze de opleiding neonatologie high care  en de opleiding tot obstetrisch verpleegkundige met goed resultaat behaald. Linda is nog steeds voor 24 uur per week werkzaam als kinderverpleegkundige. 

 

Dit alles heeft haar gevormd tot wie ze nu is, wat ze leuk vindt en wat ze kan, namelijk het begeleiden en helpen van mensen met kinderen. Groot of klein, ziek of gezond. Hierbij is haar uitgangspunt de wens en de mogelijkheden van ouders. Zonder oordeel, dat is een belangrijke waarde. 

 

De wens om de opleiding tot lactatiekundige te volgen is in de loop van de tijd ontstaan. In dit vak komt alles bij elkaar. Het begeleiden, informeren en samen oplossen van problemen die je kunt tegenkomen bij het geven van borstvoeding is iets wat ze erg mooi vindt om te doen. Uiteraard samen met de ouders.

 

Borstvoeding geven is iets natuurlijks, maar niet altijd vanzelfsprekend. Soms leidt het tot gevoelens van falen en frustratie als het niet zo makkelijk verloopt als de verwachting was. Hier hoop Linda iets aan te kunnen doen. 

De oplossing is soms lastig te vinden, het is een heel proces, hetgeen soms wat tijd en geduld vergt. Samen vinden ouders en lactatiekundigen daar bijna altijd een goede oplossing voor. 

 

Linda verheugt zich erop u te ontmoeten.