Sylvia Kapelle

Mijn naam is Sylvia Kapelle en mijn hart ligt bij FocusZen: kinderen, jongeren en volwassenen laten stralen, ze terug in hun kracht brengen en dichtbij zichzelf laten blijven.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als orthopedagoog en later ben ik als GZ-psycholoog aan de slag gegaan. Ik heb in diverse werkvelden ervaring opgedaan: kinderopvang, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en in de medische zorg. Door de jaren heen heb ik bepaalde keuzes gemaakt waarmee ik stappen heb gezet naar het leven dat ik graag wil leven. De laatste jaren is dit in een stroomversnelling gekomen omdat ik leerde luisteren naar de signalen die mijn lichaam mij gaf en doordat ik op een andere manier in het leven ben gaan staan. Yoga, mindfulness en aromatherapie hebben vanaf 2017 veel voor mij betekend. Omdat ik zelf heb ervaren dat het beoefenen van yoga en mindfulness mij rust, ontspanning en inzicht heeft gebracht, besefte ik dat ik dit wil doorgeven. Mensen inspireren en naast ze gaan staan om hun eigen (helende) kracht te ontdekken en verder te ontwikkelen. Uit je hoofd en meer in balans met je gevoel komen en het pad van je hart te volgen. Ik gun iedereen een oersterk zelfvertrouwen, rust in het hoofd en het voelen sprankelen van de levensenergie door het hele lichaam. Een balans tussen lichaam, geest en ziel.

Bij FocusZen kun je terecht voor baby- & dreumesyoga en massage, kinderyoga, mindfulness, heartfulness en coaching. Vanaf januari 2022 start de zwangerschapsyoga.

Een warm welkom, ik zie ernaar uit je te ontmoeten.